Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, kızgın âlem koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, munis fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini makul bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu vaziyet yangın merdiveni imalatı karınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı etkili kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Report this wiki page